fbpx
Sari la conținut

Un NOU SHOW imobiliar alături de Lavinia conislier 3D Avatar !

 

Open House Imobiliare prezintă un NOU SHOW Imobiliar, prezentat săptămânal de ”Lavinia Consultant 3D Avatar Imobiliar” .

Lavinia săptămânal va încerca în 3 minute să va prezinte câteva date despre piața imobiliară, evoluția pieței dar și câteva sfaturi și ponturi cum să ai rezultate pozitive, fie că este vorba de un vânzător sau de un cumpărător.

Consultantul nostru avatar va veni în ajutorul tău cu date și statistici exacte despre piața imobiliară, atât din Timișoara cât și din Țară. În cele 3 minute te va pune la curent cu evoluția pieței, îți va da noi sfaturi și ponturi pentru a te ajuta cu planul tău imobiliar.

În cazul în care ai o întrebare pentru Lavinia despre o problemă cu care te confrunți dar ține de domeniul imobiliar, ea îți va raspunde în următoarele zile și va încerca sa-ți ofere un răspuns cât mai exact ce te va ajuta în problema cu care te confrunți.

Ne poți contacta foarte usor fie pe pagina noastre de Faceboo (OpenHouse.Imobiliare) fie la adresa noastră de E-mail: office@openhouse-imobiliare.ro

Lavinia te roagă să contribui și tu la acest show, și să încerci să găsesti un nume căt mai potrivit acestui show imobiliar. Iar pentru acest lucru că o ajuți, săptămâna viitoare Lavinia va anunța și ce premiu va acorda celui care reușește găsească acest nume.

Lavinia te mai roagă să distriburi la cat mai mulți prieteni acest nou show imobiliar pentru a creste audiența și de a ajuta cât mai multe persone ce au nevoie de un sfat în acest domeniu.

Ea a explicat cum piața imobiliară suferă o schimbare pe plan Local și Național, chiar de la începutul acestei Toamne, s-a simțit o blocare a piței imobiliare sau mai bine spus o redresare a pieței. Acest fenomen este cunoscut și sub numele de ”Stabilizarea Pieței”.era și normal după o creștere a prețurilor imobilelor, cu până la doi spre zece la sută, în ultimul an, comform statisticelor.

Mai explică ca, la această stabilizare a prețurilor, a contribuit și înăsprirea condiților de acordare a creditelor, dar și creșterea roboru-lui. A scăzut numărul de tranzacții imobiliare raportat la aceiași perioadă din an, datorită creșterii accelerate a prețurilor dar numărul tot mai mic de oferte noi listate în piață.

Pe scurt, pe au început să scadă prețurile, dar și numărul de tranzacții, creditele imobiliare sau înăsprit, iar ofertele noi sunt tot mai puține.

Ce se întâmplă cu piața imobiliară? în continuare, vom afla în săptămîna viitoare la un nou show imobiliar.

Până atunci, rămâi cu bine, Echipa Open House imobiliare îți urează mult succes, și te susține în proiectul tău imobiliar.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookies pentru a ne permite să înțelegem mai bine cum este utilizat site-ul. Continuând să utilizați acest site, dați acordul acestei politici. Clic pentru a afla mai multe.