fbpx

Open House apartments vă prezintă

Procesul de curățenie CleanPlus

Bun venit în procesul nostru de curățare CleanPlus, sperăm că vei putea fura câteva idei de aici ce te vor ajuta și pe tine la fel cum ne ajută pe noi!

Avem grijă de proprietățile noastre

Din momentul în care am deschis porțile noastre în 2019, proprietățile OpenHouse apartments au fost curățate și întreținute conform unui set de standarde înalte și uniforme. Echipa noastră profesională se angajează să ofere proprietăți curate și sigure oaspeților sau proprietarilor noștri cu fiecare sejur.

Acum, pe lângă ghidurile noastre standard de curățenie, am lansat măsuri extinse pentru a sprijini și proteja comunitatea OpenHouse apartments prin programul CleanPlus.

Acest program nou îndeplinește și depășește recomandările de curățenie ale (INSP) și se aliniază cu îndrumările experților din industria ospitalității.

Curățare

Curățarea încăperilor cu aparate profesioanale

Igienizare

Proceduri de igienizare cu soluții profesionale

Dezinfectare

Dezinfectarea obiectelor și a suprafețelor

Dezodorizare

Eliminarea mirosurilor neplăcute din spațiul de cazare

Urmăm protocoale actualizare pentru a sprijini comunitățile noastre.

Specialiștii noștri în curățenie recomandă

Pregătește echipamentul și aerisește înainte de curățenie

Curăță fiecare zonă îndepărtând praful și resturile menajere

Igienizează toate suprafețele atinse frecvent

Verifică dacă spațiul a fost curățat și igienizat temeinic

Finalizează pregătirea proprietății pentru următorul oaspete

Reaprovizionează-te cu produse de curățenie

Descarcă GRATUIT întreg procesul nostru de curățenie CleanPlus

Un ultim retuș înainte de finalizare

Atenția la detaliu face diferența în fiecare casă!

Ce înseamnă un sejur memorabil cu OpenHouse apartments

Procedurile noastre de curățenie CleanPlus se bazează nivelul de mulțumire cu care oaspeții sunt obișnuiți atunci când sunt cazați în proprietățile OpenHouse apartments. Am introdus o procedură suplimentară pentru dezinfectare în procesul nostru de curățare și am mărit timpul petrecut cu echipa noastră de curățenie pentru fiecare proprietate.

Cererile de întreținere suplimentară din partea oaspeților în timpul șederii lor, de asemenea sunt evaluate și executate în funcție de urgența necesității lor.

Pentru orice necesită atenție imediată în timpul sejurului, oaspeților li se va cere să părăsească proprietatea sau să rămână într-o cameră diferită.

După fiecare ședere a oaspeților, proprietățile noastre sunt curățate și pregătite următorul oaspete. Utilizăm o metodă sistematică pentru a ne asigura că fiecare colț al casei este tratat conform procedurii noastre.

Ca parte a acestui proces de curățare


Interiorul casei este eliberat de orice obiecte lăsate de oaspeții anteriori și toate suprafețele sunt curățate. Podelele cu suprafețe dure sunt curățate de resturi și stropi, apoi sunt tratate cu un dezinfectant de calitate spitalicească. Covoarele și mochete sunt aspirate.

Pentru a maximiza ventilația și aerisirea casei, echipa de curățenie va porni clima și/sau va deschide ferestre în timpul curățării. Apoi vor închide aparatele și vor încuia geamurile la terminarea procesului înainte de părăsirea proprietății.

In timpul dezinfectării, acordăm o atenție deosebită suprafețelor cu atingere ridicată, inclusiv clanțe de uși, (interior și exterior), cutii cu încuietori, butoane, telefoane, întrerupătoare de lumină, telecomenzi, brațe de scaune, mânere ale frigiderului, mânere uși glisante, toalete, robinete și butoane, umerașe , ecrane cu touch, și jucăriile.

Prosoapele proaspăt spălate sunt așezate în băi și bucătărie, lenjeria curată și călcată șunt așezate pe paturi.

Toate vasele, ustensilele sunt spălate și uscate, mașina de spălat vase este lăsată goală și curată. de asemenea frigiderul, plita, cuptorul, congelatorul, cuptorul cu microunde, și aparatul de cafea sunt curățate și dezinfectate.

Dușurile, căzile de baie, toaletele sunt oglinzile sunt curățate în profunzime, Toate recipientele de gunoi sunt golite și prevăzuți cu un sac nou.

Oaspeții ce sunt cazați la proprietățile OpenHouse apartmets pot conta pe mai mult decât o casă curată. Toate proprietățile sunt inspectate în mod regulat pentru a ne asigura că dotările sunt în perfectă stare de funcționare.

În final oaspeții pot să se cazeze și să se relaxeze, deoarece le punem la dispoziție în fiecare proprietate produse de îngrijirea corpului și a părului, produse de curățenie, precum și stoc suplimentar cu articole de uz casnic de bază precum: prosoape de hârtie, hârtie igienică, săpun de vase, detergent de rufe etc. Vezi aici lista completă de consumabile. Precum și ingredientele de bază pentru gătit.

Abonează-te la newsletter-ul nostru și rămâi la curent cu subiecte interesante

Poți fi primul care află cele mai recente știri și sfaturi despre Regimul Hotelier

©2021 realizat de Open House Imobiliare ce toate drepturile de utilizare.

Folosim cookies pentru a ne permite să înțelegem mai bine cum este utilizat site-ul. Continuând să utilizați acest site, dați acordul acestei politici. Clic pentru a afla mai multe.