fbpx
Sari la conținut

”Hermes apartmet” o nouă proprietate în portofoliul nostru de Regim Hotelier.

Un superb apartament spațios cu 3 dormitoare perfect pentru familiile ce doresc o vacanță memorabilă!

Astăzi vrem să ne mândrim cu o nouă proprietate preluată în administrarea Regimului Hotelier, și o spunem cu mândrie deoarece a fost un proiect preluat de la 0, da de la ”0”!

Practic proprietarul acestui apartament ne-a contactat și ne-a rugat să-i readucem la viață proprietatea lui cu 4 camere ce era intr-o stare destul de rea după o închiriere de 2 ani în sistemul clasic (închiriere pe termen lung).

Deci după două luni jumate de muncă am reușit și i-am adus din nou strălucirea și i-am pus în valoare toate punctele forte, am respectat toate criteriile pentru a fi listat ca proprietate în scop turistic, adică, închirierea în Regim Hotelier sau închirierea cu ziua pe renumitele platforme precum Airbnb și Booking.com.

Proprietarul ne-a încredințat întreg proiectul după ce i-am prezentat o scurtă evaluare a proprietății, a potențialului de business și prezentarea unui plan de acțiune, de la amenajarea lui la design-ul final.

Numele proprietăți. Am ales numele de ”Hermes apartment” pentru că multe aspecte simple se regăsesc acolo, este un apartament de familie, primitor și are multe elemente ce te duce cu gândul la călătorie. Hermes este cunoscut pentru a fi zeul călătoriilor și al comerțului. Cunoscut pentru a fi fiul lui Zeus și Maia, el este adesea înfățișat cu picioarele aripate.

Amplasarea proprietăți. Situat în zona de Nord a orașului în zona Matei Basarab, chiar lângă parcul Bucovinei, fiind o zonă semicentrală a orașului, la doar câțiva pași de IULIUS Town, acest apartament elegant are tot ce vă puteți dori într-o locație convenabilă. Mijloacele de transport sunt la câteva minute de mers și au trasee către tot orașul.

Structurarea proprietăți. Apartamentul dispune de 4 camere decomandate, împărțit cu 3 dormitoare dintre care un dormitor este matrimonial beneficiind de o baie proprie. Este amplasat la etajul 1 într-un bloc construit la sfârșitul anilor 80, dispune de două balcoane generoase și două băi. Bucătăria dasemenea este spațioasă și este separată de toate camerele, in acest fel acolo se poate desfășura cu adevărat activitatea de bucătar mai ales că este dotată cu tot ce-i trebuie.

Dotările proprietății. A fost gândit ca orice familie își va petrece vacanța în apartament să nu-i lipsească nimic, plecând de la o bucătărie complet utilată cu vase și tacâmuri pentru 6 persoane, apoi livingul relaxant unde familia își poate petrece timpul împreună, dotat cu un smart TV și un birou de lucru coectate la internet de mare viteză, apoi cele 3 dormitoare ce au cate un pat unde pot dormi două persoane, ele fiind amenajate și dotate cu saltele și lenjerie de calitate. Apoi cele două băi, una ce are o vana mare pentru iubitorii de relaxare și o baie cu dus.

De asemenea, Hermes apartment este dotat cu o serie de facilități, inclusiv Wi-Fi, televizoare, mașină de spălat rufe, aer condiționat și încălzire centrală pentru a vă asigura că vă simțiți confortabil în timpul șederii dvs.

Am făcut tot posibilul pentru a vă oferi o experiență deosebită prin atenția noastră la detalii. De la mobilierul confortabil până la decorul modern și elegant, fiecare element a fost atent ales pentru a vă oferi o atmosferă relaxantă și primitoare. Indiferent dacă veniți pentru afaceri sau pentru plăcere, vă veți simți ca acasă în acest apartament frumos amenajat. Pregătiți o masă delicioasă în bucătăria complet utilată sau relaxați-vă într-un-ul dintre cele trei dormitoare confortabile.

Vă așteptăm cu drag la Hermes apartment să vă bucurați de o experiență deosebită într-un apartament spațios, confortabil și elegant în inima Timișoarei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookies pentru a ne permite să înțelegem mai bine cum este utilizat site-ul. Continuând să utilizați acest site, dați acordul acestei politici. Clic pentru a afla mai multe.