fbpx
Sari la conținut

Episodul 3. Un nou Show Imobiliar cu Lavinia consultant Avatar ”Prelistarea Ofertei în Piață”.

Un Nou Show Imobiliar

Episodul 03

În Episodul 02 Lavinia ne-a vorbit despre Evoluția Pieței pentru următoarele luni și începutul de an 2019, și ne-a asigurat că criza imobiliară este departe de noi.

 

În Episodul de azi Lavinia, ne vorbește despre Prelistarea ofertei în piață, și despre pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru reușii să listezi la un preț corect oferta care urmează să ieși pe piața imobiliară din zona ta.

 

Ea ne spune, că stabilirea prețului incorect este principalul motiv pentru care ofertele stau foarte mult în piață sau nu se vând. 

Pentru a avea succes cu proprietatea ta în piață va trebuii să ai listată oferta la prețul cu cel mai mare interes, pentru a creea o competiție între cerere și ofertă.

 

Pentru asta va trebuii să urmezi următorii pași..

În primul rând va trebuii să faci o cercetare riguroasă a ofertei din piața imobiliară, din zona unde urmează să vinzi, dar nu neapărat la studierea ofertelor din portalurile imobiliare. 

Va trebuii să aduni toate datele necesare pentru a putea stabilii prețul proprietății tale, de la ofertele concurente din Piață. Normal că vei reuși doar prin vizionarea acestora. Va trebuii să afli toate plusurile și minusurile de la fiecare proprietate, pentru a putea compara cu imobilul tău.

În acest fel vei întelege ce poți să aduci valoare imobilului tau pentru a te diferenția față de concurență, poate fi vorba despre o amenajare sau de o simplă redecorare. Aceste schimbări sunt obligatorii, dacă nu le veți face într-un final vă veți diferenția prin preț față de concurență.

 

Al-3-lea lucru de luat în considerare, înainte de stabilirea prețului corect pentru imobilul tău, este destul de greu de obținut dar este esențial și te va ajuta pentru a stabilii valoarea corectă a proprietății tale. Va trebuii să afli de la toate ofertele vândute în ultimile 3 luni din zona ta, prețul cerut, prețul vândut și în cât timp s-au vândut.

 

După ce ai reușit să colectezi toate datele din piață, vei putea stabilii prețul pentru proprietatea ta, dar va trebuii să nu te implici emoțional. În acest fel vei ști să stabilești și marja de negociere dar și un preț atractiv pentru listare.

 

În concluzie: Dacă ai toate datele din piață și deții toate informațile despre ficare ofertă în parte, îți va fi ușor să stabilești corect prețul de listare sau de vânzare.

 

Toate aceste lucruri Noi (Open House Imobiliare) le realizăm în 2 minute cu ajutorul unui ”Raport de analiză comparativă de Piață” . Ne ajută să stabilim un preț corect pentru o proprietate înainte de a fi scoasă la vânzare. (marja de eroare este de +-5%).

 

Solicită acum și tu un ”Raport de analiză Comparativă de Piață” înainte de ieșii cu proprietatea ta în piață. Acest raport este GRATUIT și te va ajuta în stabilirea prețului de vânzare.

 

 

 

 

 

 

 În caz că ai ratat episodul 02, îl poți revedea aici:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookies pentru a ne permite să înțelegem mai bine cum este utilizat site-ul. Continuând să utilizați acest site, dați acordul acestei politici. Clic pentru a afla mai multe.