fbpx
Sari la conținut

Episodul 5. Un Nou Show Imobiliar cu Lavinia ” 4 Întrebari esențiale pentru cumpărător”

Un Nou Show imobiliar

Episodul 5 

În acest ultim episod din 2018 Lavinia ne vorbește despre cele 4 întrebări esențiale pe care trebuie să le pui potențialilor cumpărători.

 

Lavinia ne explică că Majoritatea vorbesc despre întrebările pe care trebuie puse unui vânzător, tocmai de-aciea, în acest episod ea ne dezvălui 4 întrebări esențiale pentru clientul cumpărător.

 

Aceste întrebări te vor ajuta să diferențiezi un client serios de un client ne-hotărât care nu știe nici măcar ce vrea să cumpere, dar caută o negociere doar de dragul ei.

 

Prima Întrebare 

”Ce te-a determinat să alegi acest imobil, față de alte oferte din piață? ”

 

Răspunsul la această întrebare te va ajuta să înțelegi ca acest client întradevăr a făcut o cercetare de piață înainte de ajunge la tine.

 

Următoarea întrebare te va ajuta să înțelegi mai bine ce își dorește de la o proprietate, și afli dacă locuința ta se încadrează în criterile lui.

 

A doua Întrebare

”Care sunt pentru tine cei mai importanți factori când alegi o proprietate?”

 

În fucție de răspusul pe ca îl primești îți vei da seama ca ai deja un potențial serios cumpărător, nu doar un plimbăreț ce caută locuința ideală. Și poți să-i acorzi o atenție mai deosebită.

 

A treia Întrebare

”Ce proprietăți ai mai fost să vizionezi, și acum cât timp? 

 

Răspunsul la această întrebare te va ajuta să înțelegi de cât timp caută un imobil, și ce proprietăți similare există în piață.În acest fel îți faci o idee despre potențialul proprietății tale comparativ cu oferte din piață,

 

A patra Întrebare

”Ce compromisuri ești dispus să accepți sau să faci pentru a cumpăra un imobil?”

 

Răspusul la această întrebare te va ajuta când vei ajunge la momentul negocierii, A prețului, A termenilor și a condițiilor.

 

Sper că aceste întrebări te vor ajuta în viitor cu potențialii tăi clienți.Ele te vor ajuta să înțelegi mai bine nevoia de cumpăra a clientului tău.

Aceste întrebări le punem și noi clienților noștri pentru a determina nevoile lor principale în căutarea unor locuințe.

 

Până anul viitor când ne vom revedea cu Lavinia și cu alte subiecte și mai interesante...

Echipa Open House Imobiliare îți urează sărbători fericite alături de cei dragi, și un AN NOU FERICIT.

 

În caz că ai ratat episodul 4 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookies pentru a ne permite să înțelegem mai bine cum este utilizat site-ul. Continuând să utilizați acest site, dați acordul acestei politici. Clic pentru a afla mai multe.