fbpx
Sari la conținut

Episodul 4. Un Nou Show Imobiliar cu Lavinia consultant Avatar Imobiliar ”Pregătirea Proprietății”

Un Nou Show Imobiliar

Episodul 4

În acest episod Lavinia ne vorbește despre pregătirea proprietății pentru vânzare, înainte de a fi listată pe piață.

 

Lavinia îți va prezenta câteva schimbări ce trebuie să faci cu proprietatea ta pentru a avea succes în piața imobiliară mai ales acum că a suferit o schimbare. 

Aceste schimbări le-am aplicat și noi la proprietățile pe care le avem în Reprezentare, și s-a dovedit a fi un succes.

 

Pentru a avea și tu succes va trebuii să ai realizate poze de calitate când publici oferta în portalurile imobiliare sau pe social media, acest lucru te va ajuta să atragi căți mai mulți cumpărători.

 

Este de preferat să colaborezi cu un fotograf profesionist ce este specializat pe fotografie arhitecturală, poți colabora cu el și pentru realizarea unui videoclip cu prezentarea proprietății. Întradevăr de va costa niște bănuți, dar va merita din plin.

 

Știai că anul 2018 a fost declarat anul VIDEO...

 

Pentru realizarea sedinței foto și video va trebui să te organizezi pentru a-ți aranja proprietatea în așa fel încât să fie armonie atât estetic cât și vizual. 

 

Pasul următor este să te ocupi cu editarea textului de anunț ce va apărea în portalurile imobiliare, acest lucru este important pentru că va ajuta cititorul să înțeleagă mai bine avantajele și calitățile proprietății tale.

Va trebuii să compui un text în așa fel încât cititorul va fi implicat emoțional în descrierea proprietății. Va trebuii să le dai date cât mai excacte, cum ar fi ( suprafața exactă, localizarea exactă, sau ce materiale sau folosit în renovarea proprietății).

 

Toate aceste lucruri te vor ajuta să te diferențiezi când vei publica oferta în portalurile imobiliare, dar și în social media. Îți vei dorii ca proprietatea ta să iasă în evidență din sutele de oferte listate, iar în acest mod cu siguranță vei avea mai mulți clienți și va crește substanțial șansa de a găsii cumpărătorul potrivit.

 

Rezultatele vor apărea imediat...Dar nu uita ca va trebui să ai totuși un preț competitiv.

îți sugerez să revezi episodul 3 (Prelistarea ofertei) unde te învață acest lucru.

 

Săptămâna viitoare vom discuta dspre cele 4 întrebări pe care trebuie sa le pui potențialilor cumpărători.

 

Până atunci îți urăm mult succes cu pregătirea proprietății pentru vânzare,

 

Echipa Open House Imobiliare te susține în proiectul tău imobiliar. 

 

În caz că ai ratat episodul 3, îl poți revedea aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookies pentru a ne permite să înțelegem mai bine cum este utilizat site-ul. Continuând să utilizați acest site, dați acordul acestei politici. Clic pentru a afla mai multe.