fbpx
Sari la conținut

Episodul 2, Un nou show Imobiliar cu Lavinia Consultant avatar imobiliar.

Un Nou Show Imobiliar

Episodul 02

În episodul trecut Lavinia a vorbit despre stabilizarea pieței imobiliară și scăderea prețurilor, dar și despre înăsprirea credidelor și scăderea numărului de tranzacții. 

 

În acest episod Lavinia, consultantul avatar imobiliar ne vorbește despre evoluția pieței imobiliare pentru următoarele luni și început de an 2019.

După toate datele despre piața actuală specificate de Lavinia , poate te gândești că va venii o noua criză imobiliară...dar lucrurile nu stau chiar așa, Open House Imobiliare urmărește de aproape piața imobiliară din Timișoara dar și din Țară, iar statisticele arată că nu există indicatori care să anticipeze o nouă criză imobiliară.

 

Comparativ cu piața imobiliară din anul 2007 - 2008 , când prețurile erau mai mari cu circa 10%, 20% față de piața actuală. În 2018 cumpărătorii sunt mult mai puțini, dar fac achiziții pentru uz propriu și au capacitate financiară mai mare, dar și mult mai atenți pe ce dau banii. În perioada Boomu-lui imobiliar cumpărătorii erau mai mult speculatori iar decizia de cumpărare se făcea mult mai rapid, doar pentru a avea o proproprietate.

 

Lavinia ne liniștește, și ne spune că pe viitor nu trebuie să ne așteptăm la o criză imobiliară, ci mai degrabă la o corecție a prețurilor dar și stabilizarea lor. Dar totusi ne semnealează ca:

”PRUDENȚA ESTE BINE ÎNȚELES BUNĂ, ÎNSĂ CREAREA PANICII NU !” 

 

Adresat proprietarilor de apartamente, Lavinia vine cu un sfat în ajutorul lor...pentru ai ajuta să vândă într-un timp mult mai rapid, și să obțină un preț corect.

Îi îndeamnă pe proprietari înainte de a lista proprietatea lor pe piață, să ia legătura cu un specialist imobiliar și să-i ceară opinia. Cu siguranță acesta te va ajuta sau cel puțin te va ajuta să-ți faci o idee despre piața acutală.

 

Săptămâna viitoare Lavinia te invită să o urmărești pentru că va discuta despre Listarea Ofertei În Piață și despre Negocierea Prețului Optim.

 

Săptămâna trecută Lavinia a promis că va anunța premiul concursului ce îl va oferii persoanei care vine cu o denumire pentru acest show imobiliar. Iar acest premiu constă în ”DOUĂ BILETE LA FILMUL PREFERAT” Câștigătorul va fi anunțat pe data de 13 decembrie și poate intra imediat în posesia lor. 

 

Echipa Open House Imobiliare îți urează mult succes.

 

 

În cazul care ai ratat primul episod...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookies pentru a ne permite să înțelegem mai bine cum este utilizat site-ul. Continuând să utilizați acest site, dați acordul acestei politici. Clic pentru a afla mai multe.