fbpx

Analiza comparativă de Piață (ACP)

Te va ajuta să te poziționezi strategic cu prețul, astfel încât proprietatea să se vândă la cel mai bun preț, într-un timp cât mai scurt cu cel mai mic efort din partea ta.

Cumpărătorii

Înțeleg Piața și iau decizia de achiziție bine informată.

Vânzătorii

Au o expunere în piață la un preț corect.

Locatori/Locatari

Au o viziune clară și pot seta obiective pe termen lung sau scurt.

Ce este Analiza Comparativă de Piață?

Oferte Active
Oferte Vândute
Oferte Retrase

O Analiză Comparativă de Piață este un studiu al proprietăților similare cu proprietatea analizată, pregătit de agentul imobiliar pentru clientul său, în scopul de a-l ajuta să-și promoveze sau să achiziționeze o proprietate la un preț corect de piață.(ACP-ul) este un instrument pus la dispoziția agentului imobiliar printr-un serviciu de listare multiplă (MLS), o bază de date comună, care prezintă informații despre piață, detalii despre proprietăți și prețuri tranzacționate, similare cu proprietatea analizată (denumite comparabile).

/

0

+

Analize Finalizate

/

0

- %

Timp Salvat

0

%

Mai Profitabil

Soluția perfectă!

Ca și cumpărător nou în piața din Timișoara, fără a mai fi avut în trecut de a face cu domeniul imobiliar, Analiza Comparativă de Piață a fost cea mai bună soluție de a cunoaște piața într-un timp scurt, și știu sigur că am luat o decizie de cumpărare bine informată.

Stănoiu Alexandru

Cumpărător Apartament cu 3 camere

Foarte impresionat.

În urmă cu 8 ani am vândut o proprietate în Timișoara și mi-a fost dificil să îmi dau seama valoarea reală a proprietății mele. Am fost nevoit să mă ghidez după ureche sau îndrumări ale rudelor și prietenilor, iar acest lucru ma costat 8+ luni de promovare, vizite inutile și oferte de preț mult prea mici. În acest an în doar 3 săptămâni am primit maximul de preț din zonă la prețul propus din Analiză.

Sorinel Craincu

Vânzător apartament cu 2 Camere

Clienții noștri o apreciază!

De când oferim acest serviciu clienților noștri, am observat că le este mult mai ușor să înțeleagă atât piața imobiliară actuală cât și valoarea de piața, înainte a utiliza o Analiză Comparativă de Piață, clienților mei le era destul de greu să mă creadă pe cuvânt, erau sceptici și simțeau nevoia să primească și o a doua opinie. Acum...avem date concrete, statistici și cifre reale despre piață și prin Analiza Comparativă de Piață oferim o valoare de piață corectă atât vânzătorilor cât și cumpărătorilor.

Markus Oster

Agent REALTOR® - Open House Imobiliare

Instrument indispensabil

În 2020 nu concep să nu fiu informat sau să iau o decizie unde am un răspuns. Am să găsesc informația dacă nu o cunosc, și așa am făcut...la începutul anului am vândut casa părintească cu prețul propus din Analiză, înainte de descoperii acest serviciu de Analiză, prețul din analiza proprie după cercetările din online nu aș fi reușit să vând nici la ora actuală. În 2020 nu se merită să pierzi timpul când ai un instrument atât de valoros.

Ionel Petrescu

Client vânzător - casă Dumbrăvița

Cu ce mă ajută Analiza Comparativă de Piață?

Identificarea preţului corect!

Analiza Comparativă de Piaţă te ajută la stabilirea prețului corect de vânzare sau cumpărare, pentru ca proprietatea ta să se vândă în cel mai scurt timp posibil, la cel mai bun preț!

Prezentarea detaliată a proprietății analizate

Prețul recomandat de listare și prețul estimat de tranzacționare.

Perioada estimată de vânzare.

O Analiză Comparativă între proprietatea vizată şi oferte similare (comparabile), poziționare corectă în piață.

Recomandările agentului pentru promovarea sau achiziționarea cu succes a proprietății.

Beneficii premium clienților noștri

Mandatul de Reprezentare

O Analiză Comparativă de Piaţă reprezintă cea mai bună modalitate pentru a demonstra profesionalismul agentului şi a explica clienților beneficiile reprezentării exclusive. Prin realizarea acestui raport, agentul aduce un plus de valoare şi încredere în ochii clientului - atât de necesar în piața imobiliară de astăzi.

Statistici și analize de piață

Trimestrial te informăm despre schimbările pieței imobiliare, îți trimitem în format electronic date reale din piață, analize despre piața locală și națională realizate de experți din domenii economico-financiare-bancare.

Analiză corectă de Piață

Analiza Comparativă de Piaţă ajută proprietarul la stabilirea unui prețului corect de vânzare sau cumpărare, pentru ca proprietatea să se vândă în cel mai scurt timp posibil, la cel mai bun preț!

Prețul cerut influențează direct șansele de vânzare sau de închiriere ale proprietății precum și perioada în piață. Mulți vânzători nu găsesc compărători pentru proprietățile lor pentru că prețul cerut este prea mare, în comparație cu prețurile proprietăților similare. Cu cât o proprietate este de mai mult timp la vânzare, cu atât este mai dificil de vândut.

Poziționare corectă în Piață

Raportul rezultat este un instrument foarte important în procesul de vânzare datorită argumentelor de încredere venite pe baza datelor din piață. În același timp, raportul reprezintă valoarea adăugată pe care doar un specialist în imobiliare o poate oferi clientului său – mai exact, interpretarea și explicarea datelor împreună cu recomandările agentului pentru promovarea sau achiziționarea cu succes a proprietății.

Contactează-ne.

Analiza Comparativă de Piață este oferită gratuit sau contra cost clienților ce nu doresc o colaborare în sistemul de Reprezentare Imobiliară.

Prețul unei Analize Comparative de Piață · Diferă în funcție de tipul de proprietate · Discută cu Agentul RELATOR®

©2021 realizat de Open House Imobiliare ce toate drepturile de utilizare.

Folosim cookies pentru a ne permite să înțelegem mai bine cum este utilizat site-ul. Continuând să utilizați acest site, dați acordul acestei politici. Clic pentru a afla mai multe.