fbpx
Sari la conținut

Suntem Super Gazda! Recunoscuți recent prin titlul primit de la Airbnb!

Suntem mândri și încântați să anunțăm că am câștigat titlul de Superhost de la Airbnb!

Acest titlul prestigios de „SuperGazdă” de la Airbnb, ceea ce reprezintă un mare succes pentru noi! Suntem încrezători că acest titlu recunoaște eforturile noastre continue de a oferi oaspeților noștri cele mai bune experiențe de sejur. Suntem entuziasmați să împărtășim cu voi toate beneficiile care vin odată cu acest titlu.

Această insignă specială este acordată gazdelor profesionale care au excelat timp de un an pe platforma Airbnb. Obținerea acestei insigne a implicat multa munca si dedicare. Am lucrat din greu pentru a ne asigura ca fiecare oaspete ce vine la proprietățile noastre sa se simtă ca acasă și să aibă parte de o experiență memorabilă. Am investit mult timp și energie în îmbunătățirea și personalizarea serviciilor pe care le oferim si am fost mereu deschiși la feedbackul si sugestiile oaspeților noștri pentru a putea îmbunătăți experiența lor.

Acest titlu este acordat gazdelor cu cele mai bune evaluări și cele mai experimentate de pe Airbnb. Pentru a obține acest titlu, trebuie să îndepliniți anumite cerințe:

1. Menține un scor general ridicat – Trebuie să ai un scor general mediu de cel puțin 4,8 din 5 pe baza recenziilor primite de la oaspeții Airbnb găzduiți în ultimul an. Oaspeții știu că se pot aștepta la ospitalitate excepțională din partea acestor gazde.

2. Dobândește experiență
Trebuie să fi găzduit cel puțin 10 șederi în ultimul an sau, dacă ai rezervări pe termen mai lung, 100 de nopți pe parcursul a cel puțin 3 șederi. Oaspeții se pot caza cu încredere la o gazdă cu experiență.

3. Evită anulările
Trebuie să fi anulat rezervările în mai puțin de 1% din cazuri, fără a include circumstanțele atenuate. Aceasta înseamnă 0 anulări dacă ai mai puțin de 100 de rezervări într-un an. Anulările rare înseamnă liniște sufletească pentru oaspeți.

4. Dă dovadă de receptivitate
Trebuie să răspunzi la 90% dintre mesajele noi legate de rezervări în termen de 24 de ore. Când oaspeții îți pun întrebări, știu că vor primi un răspuns rapid.

Recompense pentru Super-gazdă

Beneficiile obținerii acestui titlu includ o vizibilitate mai mare, un potențial de câștig mai mare și recompense exclusive.

Vizibilitate crescută

Anunț promovat pentru oaspeți – Anunțuri dedicate și recomandate oaspeților în e-mailuri promoționale.

Ușor de găsit în rezultatele căutărilor – gazdele profesionale cu insigne de excelenta sunt promovate intr-o sectiune speciala a platformei Airbnb. Oaspeții își pot filtra rezultatele căutărilor, afișând doar anunțuri de la Super-gazde.

Insigna Super-gazdă – Acest simbol de încredere al ospitalității excelente va apărea în profilul tău și pe paginile anunțului.

Avantaje exclusive

Bonus suplimentar pentru persoane invitate – Super Gazdele Primesc un bonus suplimentar de 20% pe lângă bonusul standard pe care îl primesc pentru persoane invitate să devină gazdă.

Cupon Airbnb – De fiecare dată când îți menții statutul de Super-gazdă timp de un an, primești un cupon Airbnb în valoare de 100 USD.


Toate aceste beneficii se traduc într-o experiență mai bună pentru oaspeți, dar și într-un avantaj competitiv pentru gazda care deține această insignă. Acum, având această insignă specială de „SuperGazdă”, beneficiile pentru clienții noștri sunt și mai mari. Acest lucru poate ajuta la creșterea numărului de rezervări și la obținerea unor venituri suplimentare.

Obținerea acestui titlu de excelență nu a fost ușoară. Am făcut tot posibilul să ne asigurăm că oaspeții noștri se simt ca acasă și că au o experiență memorabilă în orașul nostru. Pentru noi, această insignă este o confirmare a faptului că munca noastră și atenția noastră la detalii nu au trecut neobservate. Deci dacă căutați o gazdă profesionistă de încredere pentru a vă închiria o proprietate pe termen scurt (în regim hotelier), am fi onorați să stăm de vorbă cu voi și a vă ajuta cu acest business frumos! Suntem aici pentru voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookies pentru a ne permite să înțelegem mai bine cum este utilizat site-ul. Continuând să utilizați acest site, dați acordul acestei politici. Clic pentru a afla mai multe.