fbpx
Sari la conținut

Nu are sens să aștepți până în Primăvară ! Îți dăm 3 motive solide pentru a Vinde ACUM Proprietatea !

Prețul unei Proprietăți este determinat în mare parte de către Cererea și Oferta din piață . Dacă există mai multe persoane care doresc să cumpere o proprietate, iar oferta în piață este mică, atunci prețul pentru acea proprietate crește.

Trebuie să știți că numărul de proprietăți listate în piață crește drastic în fiecare primăvară, începând cu luna Aprilie Mai iar apoi încep să scadă treptat cum intrăm în perioada de vara sau perioada concediilor. 

Noi știm perfect acest lucru și tocmai de aceea am să-ți dau 3 motive să vinzi Acuma Proprietatea fără să mai aștepți primăvara.

 

Competiție Mică în Piață

Știm prea bine că spre sfârșitul anului cam în perioada sărbătorilor de iarnă, majoritatea vânzătorilor își retrag ofertele de pe piață focusându-se pe familie și tradițiile specifice acestei perioade. 

În jur de 25% dintre Ei vor ieși din nou pe piața cam pe la jumătatea Lunii Ianuarie, iar restul vor aștepta până la venirea primăverii pe considerentul că în toiul iernii nu se mută. ( De parcă nu se poate cere un termen de eliberare mai lung ).

În concluzie este un motiv bun punerea proprietăți spre vânzare Acum la începutul anului, în loc să aștepți competiția mare din primăvară. Vizibilitatea și Expunerea în piață este mult mai mare Acum decât în primăvară.

 

Cumpărători Motivați 

Cumpărătorii rămași de la sfârșitul anului sunt mult mai motivați să cumpere o proprietate. Aceștia sunt deja trecuți de perioada de prospectare a pieței, știu exact ce vor și sunt dispuși să încheie tranzacția cât mai repede.

De cele mai multe ori această masă de cumpărători își fac simțită prezența imediat, chiar din primele săptămâni ale anului.

Îi putem deosebi datorită întrebărilor punctate și exacte dar și insistența lor de a stabili o vizionare. 

 

Obținerea unui preț mai bun

În această perioadă numărul ofertelor pe piață este mic comparativ cu altă perioadă din an, iar acest lucru îl pune pe vânzător într-o poziție excelentă de negociere.

După cum spuneam cu cât oferta de proprietăți în piață este mai mică cu atât va crește prețul dacă există cerere pentru acea proprietate.

Marja de negociere este mult mai mică și sunt șanse mari să obți un preț mai bun Acum, decât în primăvară când va trebui să negociezi mai mult pentru că piața devine mult mai competitivă. 

 

În plus cum intrăm mai adânc în An ne putem aștepta la schimbări legislative ce ar putea demoraliza cumpărătorii activi, iar acest lucru te va obliga să te adaptezi noilor cerințe din piață.

Pentru cumpărătorii ce iau un credit de la bancă și au o aprobare financiară scrisă în luna decembrie aceștia au la dispoziție un termen limită de a găsi o proprietatea fără a fi supuși noilor norme de creditare. După acest termen probabil vor trebui să accepte un credit mai mic cu un avans mai mare.

 

 

Dacă ai în plan să-ți vinzi proprietatea NU aștepta primăvara, ia legătura cu noi ACUM și te vom ajuta să înțelegi mai bine piața imobiliară actuală, în plus te vom ajuta să te poziționezi corect în piață pentru a obține cel mai bun preț pentru proprietatea ta într-un timp mult mai scurt. 

 

 

Află mai multe despre ”Reprezentarea Exclusivă” 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookies pentru a ne permite să înțelegem mai bine cum este utilizat site-ul. Continuând să utilizați acest site, dați acordul acestei politici. Clic pentru a afla mai multe.