fbpx

Property Management

Soluții complete în management și administrarea imobilelor închiriate. Mentenanță și plan de economisire pentru investiții

Administrare Inteligentă

Prima Platformă care colectează automat facturile de la furnizorii de utilități, transmite și amintește chiriașilor de facturile scadente și verifică întreținerea!

Credem că se poate ajunge la succes cu un plan bine stabilit și administrat corect !


SCAPĂ DE GRIJA CHIRIAȘULUI! Câștigă mai mult liber !

Investește-ți timpul în ceea ce contează mai mult pentru tine, asigură-ți protejarea investiției pe termen lung prin EXTERNALIZAREA serviciului de administrare a proprietății și a relației cu chiriașii !

Indiferent câte proprietăți ai, noi le administrăm cu succes pe toate!

Servicii, Beneficii și Avantaje...

Suntem mândrii cu cei peste 10 ani de când oferim serviciul Managementul Proprietății, am creat sisteme, am realizat planuri de investiții și am gestionat zeci de proiecte de la zero.

Mai mult control și 100% transparență.

Ești informat de fiecare dată când apare o solicitare din partea chiriașului, o factură ne achitată sau scadența unei revizii programate.

Riscuri scăzute și stabilitate.

Datorită contractelor de închiriere cu chiriașii special realizate, ce apără dreptul chiriașului și proteja interesul proprietarului în același timp, asigurăm o relație de lungă durată și un grad de ocupare mare a proprietății.

Rapoarte statistici și investiții.

Primești rapoarte despre randamentul proprietății, statistici despre evoluția pieței imobiliare. Stabilim un plan de investiții anual menit să crească valoarea proprietății.

Promovare și marketing

Asigurăm o promovare plătită și un plan de marketing al proprietății pentru a atrage chiriașul ideal ori de câte ori este necesar cu costuri zero din partea proprietarului. În acest fel asigurăm un venit constant și un grad de ocupare mare a proprietății.

Mentenanță și intervenții rapide.

Intervenim rapid pentru orice situație neprevăzută în cel mult 24 de ore datorită acordurilor făcute cu partenerii noștri din domenii de construcții, instalații, zugravi, dulgheri, electricieni, curățenie și mulți alții.

Părerile clienților noștri

Cifrele vorbesc de la sine...CONVINGE-TE SINGUR

Mai mult profit57%
Mai mult timp liber70%
Mai mult control85%
Grad de ocupare98%

Prima platformă de administrare imobile

Primești acces GRATUIT la platforma inteligentă, interfață prietenoasă, panoul de control îți arată dintr-o privire toate datele și evenimentele importante ale proprietății. Ai o imagine de ansamblu, ușor de înțeles, a veniturilor și cheltuielilor, alerte, știri imobiliare, documente utile și multe altele.

Informații în timp real prin platforma inteligentă .

Notificări Utilități

Automat se trimit notificări către chiriaș cu facturile de plată și îi amintește să trimită citirile contoarelor (apă, gaz, curent).

Facturi și Plăți

Afli în timp real când se plătesc facturile de către chiriaș, în plus toate facturile și chitanțele sunt stocate. Și astfel le ai tot timpul la îndemână.

Statistici Instant

Afli în timp real dacă ești pe profit. Platforma analizează toate costurile și veniturile.

Afli instant ce cheltuieli ai și dacă ești profitabil.


Portofoliu

Câteva proprietăți din portofoliu de proprietăți admnistrate

Apartament 1 cameră zona Șagului

Administrat în Sistem Clasic.

Apartament 2 camere zona Lipovei

Administrat în Regim Hotelier

Proprietăți disponibile

Verifică disponibilitatea proprietăților administrate din portofoliu nostru, fie în sistemul clasic (închiriate cu luna), fie în regim hotelier (închiriate cu ziua).

Apartament 3 camere Circumvalațiunii

Administrat în Sistem Clasic.

Telefon

0751-946.446

Adresă

Str: Tapia nr.9 etaj 1, Timișoara

Socials

Salutare!

Intră în legătură cu noi și lasă-ne să îți facem viața mai ușoară : )

Abonează-te la newsletter-ul nostru și rămâi la curent cu subiecte interesante

Poți fi primul care află cele mai recente știri și sfaturi despre Regimul Hotelier

©2021 realizat de Open House Imobiliare ce toate drepturile de utilizare.

Folosim cookies pentru a ne permite să înțelegem mai bine cum este utilizat site-ul. Continuând să utilizați acest site, dați acordul acestei politici. Clic pentru a afla mai multe.