fbpx

TE GÂNDEȘTI LA UN CREDIT?

IPOTECAR - IMOBILIAR - DE CONSUM - REFINANȚARE

Pentru creditul tău folosește creierul nostru financiar. Mai simplu. Mai rapid.

Și nu te costă nimic!

Să ne cunoaștem

Despre noi

AVBS Broker de credite cel mai mare Broker de Credite cu capital 100% românesc. Sunt membri fondatori ai Asociației Române de Brokeri de Credite. Parteneriate cu aproximativ 30 de instituții bancare și non-bancare, și peste 12 ani experiență în domeniul brokerajului bancar, aflându-se pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% Românesc.Misiune

Teoretic, știi că bifezi toate criteriile pentru a obține un credit. Practic, acum încep bătăile de cap. Pricepi limba băncilor? Te descurci între șapte oferte pline de asteriscuri, termeni și condiții? Și până la urmă care e creditul cel mai avantajos pentru tine? Că la Banca X nu e ca la Banca Y; și la amândouă băncile procesul nu pare chiar prietenos.

De aceea e mai bine să îți iei creditul prin noi, AVBS Broker. Adică un broker cu o reputație solidă în piață. De ce să-ți pierzi tu orele prin bănci în loc să ne lași pe noi să alergăm pentru tine? Mai mult, experiența noastră ne ajută să-ți găsim condițiile cele mai bune pentru situația ta concretă. Cunoaștem bine băncile, deci câteodată putem să-ți negociem niște termeni mai buni față de oferta lor standard. Cât te costă viteza noastră? Nimic. Zero. Pentru că noi ne facem banii de la bănci, nu din comisioane cerute clienților. Pe scurt: noi ne agităm și tu iei rapid banii. Toți banii.Dorim să te ajutăm

Tipuri de credite

1

Credite de consum

Gândeşte-te că între tine şi visul tău se află doar o suma de bani, iar acest tip de credit se accesează ușor.

Creditul de consum este un mod rapid şi comod de a avea acces la o sumă de bani, fără a fi necesară justificarea utilizării.

2

Credite imobiliare

Creditul ipotecar este modalitatea prin care tu îți îndeplinești proiectele și/sau dorințele cu ajutorul unei instituții bancare.

Prin intermediul acestui credit, îți poți cumpăra casa mult dorită simplu și ușor.

3

Refinanțare

Scopul creditelor de refinanțare este acela de a reduce valoarea ratei lunare pe care o plătești către bancă.

Transformarea creditului/creditelor pe care le ai la una sau mai multe instituții financiare bancare și/sau non-bancare, într-unul mai avantajos provenind de la o singură bancă sau IFN.

Creditul tău în 4 pași simpli

Alege să faci lucrurile simple...

Alegerea ofertei

Identificarea nevoii de finanțare, corelarea profilului clientului cu ofertele de creditare existente în piață.

Întocmirea dosarului

Adunarea tutor documentelor necesare conform criteriilor ofertei alese.

Asistare dosar credit

Efectuarea tuturor demersurilor în procesul de creditare.

Obținere finanțare

Finalizarea formalităților în vederea obținerii creditului.

Da, doresc să acces un credit!

Avantaje

*comisioanele acordate de bănci Brokerilor sunt similare, astfel că aceștia nu au vreun interes ascuns de a favoriza vreo ofertă pe alte criterii decât cele de performanță, în interesul clientului.

Portofoliu credite

Cea mai favorabilă ofertă de credit ipotecar pentru contextul tău financiar*

Câștiguri

Fără costuri suplimentare – plătești tot atât cât ai plăti dacă

te-ai duce direct la bancă, doar că te direcționăm spre bancă

Eficiență

Economie de timp – fără concedii de prospectare, fără alergătură

la multitudinea de bănci, fără cozi – putem veni chiar la tine

Experianță

Asistență nemijlocită în întocmirea dosarului de creditare

– timp mai scurt până la acordarea creditului

CE SPUN CLIENȚII DESPRE NOI

Testimoniale

Colaborarea mea cu Dna Ersilia-Daniela de la AVBS credit, s-a desfășurat la cel mai înalt nivel de profesionalism. După o discuție inițială mi-a evaluat situația și mi-a propus cele mai bune variante de credit de consum. M-a ajutat cu completarea dosarului și mi-a fost alături cu recomandări la fiecare pas. Experiența ei își spune cuvântul. Voi recomanda mai departe la toți prietenii și cunoscuții mei.

Beatrice Ignat

Timișoara

CE SPUN CLIENȚII DESPRE NOI

Testimoniale

Până să o cunosc pe Daniela de la AVBS credit trebuie să recunosc că aveam o reticiență în a contracta un credit prin intermediul unui broker de credite. Daniela mi-a explicat pas cu pas cum trebuie să procedez, m-a ghidat prin tot procesul, mi-a răspuns la sute de întrebări, cu o transparență totală, mi-a explicat avantajele și dezavantajele fiecărei oferte de credit astfel în cât să iau decizia cea mai bună pentru mine. Mai mult decât atât, s-a ocupat de actele necesare și de relația dintre toți jucătorii implicați în proces și am economisit foarte mut timp. Mulțumesc din suflet!

Marius Pintilie

Timișoara

CE SPUN CLIENȚII DESPRE NOI

Testimoniale

Din lipsa de timp și din teama de a mă lovi de birocrația băncilor, am ales să solicit serviciile Brokeru-lui AVBS Credit pentru demersurile obținerii unui credit imobiliar. Am fost surprinsă extrem de plăcut de promtitudinea cu care Brokerul Ersilia-Daniela a răspuns și felul în care aceasta a tratat solicitarea mea. Am luat un credit repede și avantajos. Recomand cu căldură!

Cristina Magheru

Timișoara

Parteneriat

Parteneriate

HAI SĂ NE CUNOAȘTEM!

Contactează-mă

Broker AVBS credit - Ersilia Daniela

Tel: 0752.063.380

Email: ersilia.oster@avbs.ro

Adresa noastră

Timișoara. Calea Bogdăneștilor nr.6A, etaj 2

ersilia.oster@avbs.ro©2021 realizat de Open House Imobiliare ce toate drepturile de utilizare.